Makua Foods Oy

Yritys

Makua Foods Oy on uusi suomalainen elintarvikeyhtiö, joka tuo markkinoille kiinnostavia haastajatuotteita. Kuluttajille haluamme tarjota mielenkiintoisia uusia makuelämyksiä ja kokemuksia. 

Haemme kasvua

Makua Foodsin toimintamallit ovat oma valmistus, omalle merkille valmistuttaminen sekä maahantuonti. Päämarkkina-alueemme on Suomi, mutta viemme myös kilpailukykyisiä tuotteita kansainvälisille markkinoille.

Makua Foodissa yhdistyvät alan osaaminen, aito halu kasvaa ja vakaa taloudellinen tausta. Omistajat ja toteuttajat ovat sitoutuneet merkittävään kasvun haasteeseen lähivuosina.

Etsimme jatkuvasti uusia mielenkiintoisia voittajatuotteita ja niiden valmistajia liittymään mukaan Makua Foodsin verkostoon. Olemme kiinnostuneita laajasti elintarvikealan eri kategorioista. Erityistä osaamisalaamme ovat teolliset elintarvikkeet.

Toimintatapa

Kehitämme ja kasvatamme yrityksiä ja tuotteita. Toimimme läheisessä yhteistyössä kaupan kanssa sekä analysoimme eri tuoteryhmien kasvupotentiaaleja kuluttajien näkökulmasta. Tavoitteenamme on saada merkittävä asema useissa kategorioissa sekä luoda uusia kärkituotteita markkinoille.

Tuotteet

Tuotteiden on oltava lajissaan erottuvia esim. terveellisyyden, tuoreuden tai valmistustavan kannalta. Silloin niillä on myös potentiaalia kansainvälisillä markkinoilla. Makua Foods Oy:n verkosto on laaja ja johdolla on kokemus kansainvälisten markkinoiden vaatimuksista elintarvikeliiketoiminnassa.

Vahva omistus

Makua Foodsin omistaa kotimainen pääomasijoittaja MB Rahastot ja toimiva johto. Yhtiö on aloittanut liiketoimintansa vuonna 2014 ostamalla kotimaisen perheyhtiön Makulaku Lakritsa Oy:n Porvoosta sekä sen myyntiyhtiöt. 2015 Makua Foods osti Green Taste Oy:n.

 

 

Jaa tämä sivu